3 ensimmäistä askelta mikroyrittäjän vaurastumiseen: Oletko sinä jo ottanut nämä?

 Moi!

Kuuntelin viime syksynä yrittäjyyden päivänä radio-ohjelmaa, jossa todettiin, että: 

"Suomessa on noin 190 000 yksinyrittäjää. Se on ainakin sellainen homma, ettei siinä pahemmin vaurastumaan pääse!". 

Ei varmasti pääse, jos tämän ottaa päähänsä johtavaksi ajatusmalliksi. 

Mutta toisinkin voi käydä...

Katso tästä videosta 3 ensimmäistä askelta, jotka kannattaa ottaa vaurauden luomiseksi mikroyrittäjänä. Videolla kerron muun muassa: 

  • Mitä on varmistettava ensimmäisenä? 
  • Mikä super-tehokas sääntö luo fantastisen pohjan "pesämunan" kartuttamiselle? 
  • Miten voit muokata sääntöä ja tehdä siitä entistä tehokkaamman? 
  • Mikä on kenties yksinkertaisin tapa alkaa hyödyntää "vaurausvipua"
  • Mitä muuta on hyvä muistaa? 


Vlogi-videto: 3 ensimmäistä askelta mikroyrittäjän vaurastumiseen: Oletko sinä jo ottanut nämä? 





Menestysterveisin, 

Timo Haikarainen, TH-Training Oy 

ps. Perustin syksyllä "Menestyvä Mikroyrittäjä" -facebook -ryhmän! Tervetuloa mukaan keskustelmaan yksinyrittäjän, kevytyrittäjän, mikroyrittäjän ja yrittäjähenkisen palkkatyöntekijän menestystekijöistä sekä saamaan ja jakamaan kullanarvoisia vinkkejä! Liity ryhmään täällä: https://www.facebook.com/groups/329800641787774/

ps. Jos et ole jo Menestyvän mikro-yrittäjän -sisäpiirissäni, hyppää mukaan NYT! Siellä saat itsellesi vinkkejä ja työkaluja, jotka johtavat Sinua entistä parempaan menestykseen! Kaikki, mitä Sinulle siellä jaan, on käynyt läpi säälimättömän kenttätestaukseni äärimmäisen kilpaillulla alalla, jolla toimin. Ja siksi se on takuulla toimivaa! HUOM! Treenipuolen sisäpiiriini kuuluville EI tule yrityspuolen viestejäni, joten muista ilmoittautua maksutta mukaan nimenomaan Menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriin!

ASIAKASPAIKAT TÄYTEEN! Liiketoiminnan kehittämistyökalu valmentajille (myynti, markkinointi, viestintä, työteho, tuloksen teko): Jos olet PT tai muun alan mikro- tai yksinyrittäjä tai yrittäjähenkinen palkkatyöntekijä, ja haluat itsellesi lisää asiakasvirtaa, tuottavamman hinnoittelun, myynnin takuuvarmat vinkit ja vielä tukun lisää työteho-työkaluja sekä varmat työkalut vaurauden kasvattamiseen, suosittelen sinulle ”Tienaa, sijoita ja vaurastu” -verkkokoulutustani! Lue erittäin kattava sisältökuvaus ja hyppää mukaan TÄÄLTÄ!

HUOM! Koulutuksen kohdalla on menossa kesä-etu!





Kommentit