Vain start-up -pöhinä on arvokasta? Jo pieni lisämenestys yksinyrittäjälle tuo 7 Supercellin yhteisöverot! (sis. 5 menestysvinkkiä!)

 Moikka!



Tämä vuosi on hyvä aloittaa yksiyrittäjyyden puolustuspuheella. 

Kasvu- ja star-up -yrittäjyys saa paljon palstatilaa, yksinyrittäjyys ei niinkään. 

Tai jos saa, yleensä kyse on voivottelusta ja säälimisestä sen suhteen, miten surkeita ja heikosti pärjääviä "uusköyhiä" olemme. 

Jospa vaihdettaisiin hieman ääntä kellossa. Yksinyrittäjä voi menestyä, yksinyrittäjien panos on super-arvokasta yhteiskunnalle ja ennen kaikkea valtavalle joukolle asiakkaitamme, jotka hyötyvät palveluistamme ja tuotteistamme! 

Joten tsekkaa video alta. 

Siinä kerron aiheesta lisää, avaan otsikon väitettä ja kerron näin vuoden 2022 alkuun keskeiset 5 menestystekijää, joilla yksinyrittäjänä ja mikroyrittäjänä parannat yritystoimintasi menestystä ILMAN kaikkien vaatimaa ja ainoaksi autuaaksi tekijäksi nostamaa kasvua! 

(HUOM! Tarkoitan tässä kasvulla erittäin voimakasta liikevaihdon kasvattamista, kasvamista toimipisteiden tai kasvamista henkilöstömäärän kautta. Liiketoiminna kehittäminen ja yrittäjän "filosofisempi" sisäinen kasvu on mielestäni aina suotavaa!") 

Vlogi-video: Yksinyrittäjien valtava arvo yhteiskunnalle + 5 menestystekijää yksin- ja mikroyrittäjälle 







Lisää yrittäjän työtehosta: TÄÄLLÄ!

Lisää hinnoittelusta TÄÄLLÄ!

Niin.. ja muista viimeistään  nyt hypätä mukaan täysin veloituksetta menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriini! Saat ensimmäisenä infon blogin + EKSTRA INFOA ja innostusta, joka auttaa Sinua menestymään entistä paremmin! Sisäpiiri on osa missiotani "antaa takaisin" ja auttaa mahdollisimman montaa mikroyrittäjää menestymään entistä paremmin! 


HALUATKO ASIAKASPAIKAT TÄYTEEN VUONNA 2022! Liiketoiminnan kehittämistyökalu valmentajille (myynti, markkinointi, viestintä, työteho, tuloksen teko)
: Jos olet PT tai muun alan mikro- tai yksinyrittäjä tai yrittäjähenkinen palkkatyöntekijä, ja haluat itsellesi lisää asiakasvirtaa, tuottavamman hinnoittelun, myynnin takuuvarmat vinkit ja vielä tukun lisää työteho-työkaluja sekä varmat työkalut vaurauden kasvattamiseen, suosittelen sinulle ”Tienaa, sijoita ja vaurastu” -verkkokoulutustani! Lue erittäin kattava sisältökuvaus ja hyppää mukaan TÄÄLTÄ!

Kommentit