Haluatko paremman myynnin klousaus-prosentin? Kokeile tätä HETI!

Moi!

Oletko joskus kuullut sanat:

"Hei, kuullostaa tosi hyvältä, mutta pitää vielä miettiä vähän..."


Minä olen. Ja yrittäjänurani alkuvaiheessa tuskastuttavan usein. Niin usein, että olin 2000-luvun loppupuollella jopa heittämässä hanskoja tiskiin...

Mutta onneksi myyntitaitoja voi systemaattisesti kehittää. Väitän jopa, että luontaisesti huono myyjä (kuten minä) kehittyy yleensä lopulta "luontaista myyjää" paremmaksi.

Itse olen yritysten ja erehdysten kautta kehittänyt itseäni surkeasta myyjästä erittäin, erittäin hyväksi myyjäksi sillä tärkeimmällä mittarilla, eli klousausprosentilla mitattuna.

Myynnin kehittäminen alkaa ajattelusta. Jos joku sanoo sinulle "asenne vaan kuntoon ja ajattele positiivisesti!" se EI johda juuri mihinkään. Vähän sama kuin ydinammatissani, PT työssä "tsempaa vaan!" ei johda juuri mihinkään.

Myynnin ajatteluun pitää olla SYSTEMAATTISIA (ja mieluiten tieteeseen perustuvia) työkaluja ja harjoitteita. Sellaisen löydät alla olevasta uunituoreesta videostani, jonka voit myös kuunnalla podcast-maisesti

Vlogi-video: Haluatko paremman myynnin klousaus-prosentin? Kokeile tätä keinoa HETI!

Tässä linkissä ja tässä linkissä vielä lisää todella tärkeää asiaa myynnistä. Kun ajatusmaailmasi on kunnossa, alkaa systemaattinen myyntitilanteen kehittäminen. Siihen voit käyttää esim yllä olevien linkkien keinoja. Se kehittäminen se vasta hauskaa ja asiakasta hyödyttävää onkin! :) 



Menestysterveisin, 

Timo Haikarainen
TH-Training Oy

ps. Jos et ole jo Menestyvän mikro-yrittäjän -sisäpiirissäni, hyppää mukaan NYT! Siellä saat itsellesi vinkkejä ja työkaluja, jotka johtavat Sinua entistä parempaan menestykseen! Kaikki, mitä Sinulle siellä jaan, on käynyt läpi säälimättömän kenttätestaukseni äärimmäisen kilpaillulla alalla, jolla toimin. Ja siksi se on takuulla toimivaa! HUOM! Treenipuolen sisäpiiriini kuuluville EI tule yrityspuolen viestejäni, joten muista ilmoittautua maksutta mukaan nimenomaan Menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriin!

Kommentit