Kuuntele tämä, jos haluat lisää myyntiä ja asiakaspysyvyyttä: Koska / jotta -periaate

Moi! 

Olen aina sanonut, että yksinyrittäjällä, mikroyrittäjällä ja yrittäjähenkisellä työntekijällä tarvitsee seuraavat keskeiset seikat menestymiseen:

1) Ole tai kehitä itsestäsi hemmetin pätevä ydinosaamisessasi
2) Satsaa viestinnän, myynnin ja markkinoinnin taitojen kehittämiseen

Miksi lihavoin sanan "viestintä"? Siksi, että hyvät viestintätaidot ja periaatteet luovat välttämättömän pohjan tehokkaalle myynnille ja markkinoinnille! JA ne myös tehostavat ydinosaamisesi välittymistä asiakkaallesi.

Siksi tämä vlogi-videoni käsittelee erästä äärimmäisen voimakasta (myös tutkitusti) viestintäperiaatetta, jota kutsun "koska / jotta" -periaatteeksi.

Muuten, lisään vielä yhden myytin ja "hyvän" ohjeen, jonka mukaan viestinnässä riittää "ole vain oma itsesi-periaate", etkä pyri systemaattisesti kehittämään viestintääsi, se ei 99% varmuudella ole optimaalista!

Katso vlogi-video alta, ja opi miten voit käyttää "koska / jotta" -periaatettani lisäämään asiakaspysyvyyttäsi sekä myyntisi ja markkinointisi tehoa, jotta menestyt paremmin mikroyrittäjänä! 





Tässä vielä uudelleen linkki ydinosaamis-tekstiini, jonka mainitsin videossa :) 

Menestysterveisin, 

Timo Haikarainen
TH-Training Oy

pps. Jos et ole jo Menestyvän mikro-yrittäjän -sisäpiirissäni, hyppää mukaan NYT! Siellä saat itsellesi vinkkejä ja työkaluja, jotka johtavat Sinua entistä parempaan menestykseen! Kaikki, mitä Sinulle siellä jaan, on käynyt läpi säälimättömän kenttätestaukseni äärimmäisen kilpaillulla alalla, jolla toimin. Ja siksi se on takuulla toimivaa! HUOM! Treenipuolen sisäpiiriini kuuluville EI tule yrityspuolen viestejäni, joten muista ilmoittautua maksutta mukaan nimenomaan Menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriin!

Kommentit