Menestysperiaatteita audio- ja videomateriaalien hyödyntämiseen yritystoiminnassa + suosittu, mutta kehittymisellesi katastrofaalinen vinkki!

 Moi!

Muutama viikko sitten postasi vlogi-videon kirjallisten materiaalien hyödyntämisestä mikroyrittäjän liiketoiminnan kehittämiseen.

Nyt käsittelen audio- ja videomateriaaleja, vlogivideolla kerron muun muassa: 

  • Mitä periaatteita 3 periaatetta Sinun kannattaa hyödyntää näiden materiaalien kanssa? 
  • Mikä suosittu "vinkki" itsensä kehittämisessä on suoraan sanottuna katastrofaalinen kehittymisellesi? 
  • Miten Sinun kannattaa kehittää ja kyseenalaistaa ajatteluasi, kun käyt läpi erilaisia audio- tai videomateriaaleja? Jos et tee tätä, mahdollisuutesi kehittyä voivat luhistua. 
  • Mihin kannattaa kiinnittää huomiota materiaalin tuottajassa? 
  • Mikä on VÄLTTÄMÄTÖN periaate, jos haluat saada materiaaleista irti jotain muutakin kun "pönötyspostauksia" sosiaaliseen mediaan? 
  • Kerron esimerkin eräästä materiaalista, joka muutti totaalisesti suuntani mikroyrittäjänä

Vlogivideo: Menestysperiaatteita audio- ja videomateriaalien hyödyntämiseen






Katso myös vlogi-videoni, jossa kerron kirjallisten materiaalien hyödyntämisestä! 

Menestysterveisin, 

Timo Haikarainen, TH-Training Oy 

ps. Perustin syksyllä "Menestyvä Mikroyrittäjä" -facebook -ryhmän! Tervetuloa mukaan keskustelmaan yksinyrittäjän, kevytyrittäjän, mikroyrittäjän ja yrittäjähenkisen palkkatyöntekijän menestystekijöistä sekä saamaan ja jakamaan kullanarvoisia vinkkejä! Liity ryhmään täällä: https://www.facebook.com/groups/329800641787774/

ps. Jos et ole jo Menestyvän mikro-yrittäjän -sisäpiirissäni, hyppää mukaan NYT! Siellä saat itsellesi vinkkejä ja työkaluja, jotka johtavat Sinua entistä parempaan menestykseen! Kaikki, mitä Sinulle siellä jaan, on käynyt läpi säälimättömän kenttätestaukseni äärimmäisen kilpaillulla alalla, jolla toimin. Ja siksi se on takuulla toimivaa! HUOM! Treenipuolen sisäpiiriini kuuluville EI tule yrityspuolen viestejäni, joten muista ilmoittautua maksutta mukaan nimenomaan Menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriin!

ASIAKASPAIKAT TÄYTEEN! Liiketoiminnan kehittämistyökalu valmentajille (myynti, markkinointi, viestintä, työteho, tuloksen teko): Jos olet PT tai muun alan mikro- tai yksinyrittäjä tai yrittäjähenkinen palkkatyöntekijä, ja haluat itsellesi lisää asiakasvirtaa, tuottavamman hinnoittelun, myynnin takuuvarmat vinkit ja vielä tukun lisää työteho-työkaluja sekä varmat työkalut vaurauden kasvattamiseen, suosittelen sinulle ”Tienaa, sijoita ja vaurastu” -verkkokoulutustani! Lue erittäin kattava sisältökuvaus ja hyppää mukaan TÄÄLTÄ!

HUOM! Koulutuksen kohdalla on menossa kevät-talvietu!



Kommentit