Kassavirta: Mikroyrittäjän tärkein tunnusluku -ja miten kohennat sitä?

 Moi kollega!

Tunnusluvut... Ne herättävät yleensä ydinosaamiseensa intohimolla suhtautuvissa yksinyrittäjissä, mikroyrittäjissä ja kevytyrittäjissä kommentteja:

"Äh, nämä ovat sitä tylsää numerohommaa...!" 

Olen törmännyt tähän käytännössä aina yksin- ja mikroyrittäjiä konsultoidessani. Joskus reaktio on melkeinpä verrattavissa pikkulapseen, joka työntää sormet korviin ja huutaa "ÄÄÄ", kun hänelle kerrotaan jotain vähemmän kiinnostavaa ja mieluisaa. 

Ja en minäkään mikään numeronero ole, ja suurimmat vahvuuteni yrittäjänä ovat "soft-skillseissä/pehmeissä taidoissa", eli myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä. 

Mutta silti yksinkertainen ja maanläheinen "numeropeli" on ollut aivan keskeinen osa menestystäni yrittäjän. ...

Ja koska alla videolla kuvaamani tunnusluku on aivan kriittisen tärkeä yritystoimintasi hengissä säilymisen ja menestymisen kannalta, kiinnitä siihen supersuurta huomiota!

Videolla kerron myös, mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, kun pyrit vaikuttamaan kassavirtaan, ja nimenomaan operatiiviseen kassavirtaan! 

Tämä video on osa sarjaa, jonka aloitan nyt. Siinä avaan tärkeitä lukupuolen juttuja hyvin simppelillä ja maanläheisellä tavalla 

Vlogi-video: Kassavirta: Mikroyrittäjän tärkein tunnusluku - ja miten kohennat sitä? 



Lisävinkkejä mikroyrittäjän "hyökkäyspeliin" 


Tässä linkki työtehoa käsittelevään blogi-artikkeliini 


Tässä linkki hinnoittelua  koskevaan blogi-artikkeliini

Niin.. ja muista viimeistään  nyt hypätä mukaan täysin veloituksetta menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriini! Saat ensimmäisenä infon blogin + EKSTRA INFOA ja innostusta, joka auttaa Sinua menestymään entistä paremmin! Sisäpiiri on osa missiotani "antaa takaisin" ja auttaa mahdollisimman montaa mikroyrittäjää menestymään entistä paremmin! 

ASIAKASPAIKAT TÄYTEEN! Liiketoiminnan kehittämistyökalu valmentajille ja muille yksinyrittäjille/mikroyrittäjille (myynti, markkinointi, viestintä, työteho, tuloksen teko): Jos olet PT tai muun alan mikro- tai yksinyrittäjä tai yrittäjähenkinen palkkatyöntekijä, ja haluat itsellesi lisää asiakasvirtaa, tuottavamman hinnoittelun, myynnin takuuvarmat vinkit ja vielä tukun lisää työteho-työkaluja sekä varmat työkalut vaurauden kasvattamiseen, suosittelen sinulle ”Tienaa, sijoita ja vaurastu” -verkkokoulutustani! Lue erittäin kattava sisältökuvaus ja hyppää mukaan TÄÄLTÄ!

HUOM! Koulutuksen kohdalla on menossa joulukuu-etu. Joten hyppää mukaan NYT!


Menestysterveisin, 

Timo Haikarainen 

TH-Training Oy


Kommentit