Katetuotto: Mikroyrittäjän menestykselle kriittinen tunnusluku!

 Moi!

Aloitin muutama viikko sitten sarjan mikroyrittälle kriittisistä tunnusluvuista. Avaan siinä maanläheisellä tavalla yrityksen "numeropeliä", josta PITÄÄ olla jossain määrin kiinnostunut. Vaikka se kuulostaisi tylsältä. Vaikka se kuulostaisi vaikealta. 

Onneksi homman ei tarvitse olla monimutkaista ja vaatia rahoituksen yliopisto-opintoja. Yksinkertainen ja maan läheinen lähestymistapa on mikroyrittäjälle paras! 

Ensimmäisessä osassa käsittelin kassavirtaa. Nyt otat syyniin katetuoton. 

Videolla kerron Sinulle, muun muassa:


  • Miksi katetuotto on kriittisen tärkeää menestyksellesi (ja elossa säilymisellesi) yrittänä?

  • Minkä yleisen virheen mikro- ja yksinyrittäjät usein tekevät tämän tunnusluvun kohdalla?
     
  • Mitä kannattaa tehdä sen sijaan? 


Vlogi-video: Katetuotto: Mikroyrittäjän menestykselle kriittinen tunnusluku!





Lisävinkkejä mikroyrittäjän "hyökkäyspeliin" 


Tässä linkki toista supertärkeää tunnuslukua,  kassavirtaa käsittelevään vlogi-videooni!

Tässä linkki hinnoittelua  koskevaan blogi-artikkeliini

Niin.. ja muista viimeistään  nyt hypätä mukaan täysin veloituksetta menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriini! Saat ensimmäisenä infon blogin + EKSTRA INFOA ja innostusta, joka auttaa Sinua menestymään entistä paremmin! Sisäpiiri on osa missiotani "antaa takaisin" ja auttaa mahdollisimman montaa mikroyrittäjää menestymään entistä paremmin! 

ASIAKASPAIKAT TÄYTEEN! Liiketoiminnan kehittämistyökalu valmentajille ja muille yksinyrittäjille/mikroyrittäjille (myynti, markkinointi, viestintä, työteho, tuloksen teko): Jos olet PT tai muun alan mikro- tai yksinyrittäjä tai yrittäjähenkinen palkkatyöntekijä, ja haluat itsellesi lisää asiakasvirtaa, tuottavamman hinnoittelun, myynnin takuuvarmat vinkit ja vielä tukun lisää työteho-työkaluja sekä varmat työkalut vaurauden kasvattamiseen, suosittelen sinulle ”Tienaa, sijoita ja vaurastu” -verkkokoulutustani! Lue erittäin kattava sisältökuvaus ja hyppää mukaan TÄÄLTÄ!

HUOM! Koulutuksen kohdalla on menossa tammikuu-etu. Joten hyppää mukaan NYT!


Menestysterveisin, 

Timo Haikarainen 

TH-Training Oy


Kommentit