Yrittäjän 5 kuolemansyntiä: Lankeatko sinä näihin?

Moikka!

Kevät on kulunut -yrittämisessä, mutta nyt on taas aika päivityksen!

Alla olevassa vlogi-video liittyy jälleen erittäin hyödylliseen kirjaan, tällä kertaa Kim Väisäsen 2019 ilmenstyneeseen "Väärää yrittämistä" -opukseen.

Videolla avaan ja kommentoin Kimin kirjassa esittämistä 6 yrittäjän kuolemansynnistä viittä, ja laitan niihin liittyviä blogitekstilinkkejä alle. Tsekkaa, lankeatko itse johonkin niistä!

Kuudes kuolemansynti Sinun kannattaa katsoa kirjasta. Samoin suosittelen sitä lämpimästi kaikille yrittäjille. Siitä löytyy herättävää, innostavaa ja hyödyllistä tietoa, joka saa sinut varmasti pohtimaan useita asioita liiketoiminnassasi eri kantilta!

5 yrittäjän kuolemansyntiä (á la Kim Väisänen) -lankeatko sinä näihin? 




Linkkejä kuolemansynteihin liittyviin "Menestyvä mikroyrittäjä" -blogin teksteihin: 



Korjausvinkkejä kuolemansynti 1. 



Korjausvinkkejä kuolemansynti 3. 




Kim Väisäsen mainion kirjan voit hankkia esimerkiksi täältä.


Menestysterveisin,

Timo Haikarainen, TH-Training Oy

ps. Jos et ole jo Menestyvän mikro-yrittäjän -sisäpiirissäni, hyppää mukaan NYT! Siellä saat itsellesi vinkkejä ja työkaluja, jotka johtavat Sinua entistä parempaan menestykseen. Kaikki, mitä Sinulle siellä jaan, on käynyt läpi säälimättömän kenttätestaukseni äärimmäisen kilpaillulla alalla, jolla toimin. Ja siksi se on takuulla toimivaa! HUOM! Treenipuolen sisäpiiriini kuuluville EI tule yrityspuolen viestejäni, joten muista ilmoittautua maksutta mukaan nimenomaan Menestysvän mikroyrittäjän sisäpiiriin!


Kommentit